Alfa Tool International Aktiebolag

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Alfa Tool International Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Alfa Tool International Aktiebolag i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Alfa Tool International Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1987-01-30 så har Alfa Tool International Aktiebolag varit registrerat och sedan 1987-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Alfa Tool International Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Alfa Tool International Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Stenåldersg. 2 B, 213 76, Malmö. Vi ni istället prata med Alfa Tool International Aktiebolag så kan ni göra det på 040-940040.

Bolaget skall bedriva import, export och försäljning av maskiner och verktyg för verkstadsindustrin ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Henriksson, Karin Gunilla som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Lönn, Måns Anders som är född 1963 och har titeln VD, Lönn, Måns Anders som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Rasmusson, Lars Ove Lennart som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Brinell, Mats Olof som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Södervall, Hans Pekka som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamotKPMG AB som är född och har titeln Revisor, Lager, Mats Tore Jörgen som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Henriksson, Karin Gunilla -Lönn, Måns Anders -Rasmusson, Lars Ove Lennart Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Alfa Tool International Aktiebolag har 556291-2682 som sitt organisationsnummer.