Euro Offset Print i Malmö Aktiebolag

Skåne län

Information

Euro Offset Print i Malmö Aktiebolag är en verksamhet som finns i Malmö. I Euro Offset Print i Malmö Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Leif som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Leif Michael som är född 1970 och har titeln Suppleant, Månsson, Kim Jeanette som är född 1957 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Euro Offset Print i Malmö Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Euro Offset Print i Malmö Aktiebolag på telefon 040-288490.

Bolaget skall bedriva förmedling och produktion av trycksaker, köpa, sälja, äga och förvalta värdepapper och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Euro Offset Print i Malmö Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Euro Offset Print i Malmö Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Euro Offset Print i Malmö Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Euro Offset Print i Malmö Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Euro Offset Print i Malmö Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Euro Offset Print i Malmö Aktiebolag har 556291-0983 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.