Quality Systems i Malmö Aktiebolag

Skåne län

Information

Quality Systems i Malmö Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Quality Systems i Malmö Aktiebolag finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Quality Systems i Malmö Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Quality Systems i Malmö Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Quality Systems i Malmö Aktiebolag har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Quality Systems i Malmö Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Dorisg. 21, 214 59, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-5849100.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Quality Systems i Malmö Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Quality Systems i Malmö Aktiebolag har idag 556290-9308 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Quality Systems i Malmö Aktiebolag

Bolaget skall bedriva utvecklings- och konsultverksamhet samt handel med materialhanteringssystem jämte därmed förenlig verksamhet.

I Quality Systems i Malmö Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nyman, Claes-Erik Folke som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyman, Kerstin Elsy Margareta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Gyllenberg, Mats Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, Revisionsfirman Sven-Erik Nilsson i Malmö AB som är född och har titeln Revisor, .