Oxford Applied Research Aktiebolag

Skåne län

Information

556289-6513 är organisationsnummer för företaget Oxford Applied Research Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Oxford Applied Research Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Oxford Applied Research Aktiebolag finns i.

Oxford Applied Research Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-01-19 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Oxford Applied Research Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Oxford Applied Research Aktiebolag är Publikt bolag och det finns flera bolag i Malmö som också är Publikt bolag.

Firmatecknare för Oxford Applied Research Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Oxford Applied Research Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-152205 eller genom brev på följande adress:
Ringugnsg. 14, 216 16, Limhamn

Bolaget ska bedriva tillverkning av vaccumtekniska produkter för materialforskning, mekanisk verkstad, fastighetsförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Oxford Applied Research Aktiebolag och det är Nilsson, Klas-Bertil som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Nilsson, Klas-Bertil som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Bergstrand, Eva Jenny Elisabeth som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lars Anders Peter som är född 1964 och har titeln Suppleant, Hollerup, Lars Håkan som är född 1958 och har titeln Revisor, Hollerup & Partners AB som är född och har titeln Revisor