Fastighets Aktiebolaget Råseglet

Skåne län

Information

556289-0482 är organisationsnummer för företaget Fastighets Aktiebolaget Råseglet. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fastighets Aktiebolaget Råseglet är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Fastighets Aktiebolaget Råseglet finns i.

Fastighets Aktiebolaget Råseglet har varit registrerat sedan 1987-02-17 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fastighets Aktiebolaget Råseglet så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Fastighets Aktiebolaget Råseglet är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fastighets Aktiebolaget Råseglet är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -ledamöterna i förening med -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Fastighets Aktiebolaget Råseglet så kan ni göra det på telefon genom 042-202500 eller genom brev på följande adress:
Rundgången 30 A, 254 52, Helsingborg

Bolaget skall direkt eller indirekt genom hel- eller delägda bolag - förvärva, förvalta, utveckla och försälja fast egendom samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fastighets Aktiebolaget Råseglet och det är Östenson, Ulf Bo Gunnar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Cronquist, Lena Annika som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Saxborn, John Henrik som är född 1964 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Melzig Henriksson, Eva Susanne som är född 1961 och har titeln Huvudansvarigrevisor,