Aero Light Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva design, formgivning, tillverkning och försäljning av armaturer och belysningsarmaturer samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aero Light Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Aero Light Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1986-11-26 så skapades Aero Light Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Aero Light Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Aero Light Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556286-4230 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Aero Light Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Aero Light Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-919510 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aero Light Aktiebolag är Lindell, Pär Måns Johan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöström, Per Anders Ivan som är född 1964 och har titeln Suppleant, Ström, Torbjörn Albert som är född 1952 och har titeln Revisor, .