IDstories AB

Skåne län

Information

IDstories AB är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som IDstories AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

IDstories AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

IDstories AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1986-12-15. Men sedan 1987-01-01 så har IDstories AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hamng. 4, 211 22, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på IDstories AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-6112015.

Malmö arbetar för att företag som IDstories AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för IDstories AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall utveckla och driva verksamhet inom informationsservice, telekommunikation och därmed förenlig verksamhet, samt sälja tjänster inom mobiltelefoni och databashantering, samt bedriva konsulterande verksamhet inom området företagsrådgivning.

Firmatecknare för IDstories AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till IDstories AB och det är följande personer, Schlasberg, Johan som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Schlasberg, Fredrik som är född 1949 och har titeln Suppleant, Persson, Staffan som är född 1952 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för IDstories AB är 556286-4222.