Förenade Help AB

Skåne län

Information

Bolaget skall arbeta med förebyggande hälsovård, medarbetarundersökningar med ekonomiska analyser samt tjänster kring friskvård, rehabilitering och mental ohälsa samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Förenade Help AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Förenade Help AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1986-10-17 så skapades Förenade Help AB och företaget är har F-skattsedel Förenade Help AB har haft det sedan 1995-01-01.

Förenade Help AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-04-06

556285-7242 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är Förenade Help AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Förenade Help AB så går det att nå dem via telefon på 040-6018140 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Förenade Help AB är Krogh, Peer Christian som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Henriksson, Christer Wilhelm som är född 1952 och har titeln Suppleant, Brynje, Hans Anders Mikael som är född 1958 och har titeln Delgivningsbar person, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Nilsson, Lars-Göran som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .