Peter Kutzner Humanutveckling AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Peter Kutzner Humanutveckling AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Peter Kutzner Humanutveckling AB är ett av dem. Statusen för Peter Kutzner Humanutveckling AB är att Bolaget är aktivt.

Peter Kutzner Humanutveckling AB är ett Aktiebolag och skapades 1986-10-20. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Peter Kutzner Humanutveckling AB ska trivas.

Peter Kutzner Humanutveckling AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultativ verksamhet avseende förändrings hantering, verksamhetsutveckling och humanutveckling samt utbildning inom närbesläktat ämnesområde och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Peter Kutzner Humanutveckling AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Peter Kutzner Humanutveckling AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Peter Kutzner Humanutveckling AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-79950.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Peter Kutzner Humanutveckling AB är Kutzner, Hans Peter som är född 1948 och har titeln VD, Kutzner, Hans Peter som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Kutzner, Leni Christin som är född 1948 och har titeln Suppleant, Hallberg, Per Olof Lennart som är född 1949 och har titeln Revisor, Sydkust Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Peter Kutzner Humanutveckling AB har 556284-6575 som sitt organisationsnummer.