IBC Invest Aktiebolag

Skåne län

Information

IBC Invest Aktiebolag är ett företag som finns i Malmö. I IBC Invest Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Englund, Klas Olof som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Madsen, Bengt-Åke Knud som är född 1942 och har titeln Suppleant, Holmgren, Bengt Olof Peter som är född 1947 och har titeln Revisor, Stengert, Eva Charlotte Elisabet som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Peter Holmgren Revisionsbyrå HB som är född och har titeln Revisor, Din Ekonom i Malmö AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med IBC Invest Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå IBC Invest Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall bedriva handel och uthyrning med fastigheter, värdepapper,transportmedel, transportutrustning, sportartiklar samt konsult- och utbildningsverksamhet i anslutning härtill samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är IBC Invest Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

IBC Invest Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

IBC Invest Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och IBC Invest Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för IBC Invest Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Englund, Klas Olof -Madsen, Bengt-Åke Knud

IBC Invest Aktiebolag har 556283-8150 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.