Maria Gerova Läkarmottagning Aktiebolag

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Maria Gerova Läkarmottagning Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Maria Gerova Läkarmottagning Aktiebolag i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1986-09-18 så har Maria Gerova Läkarmottagning Aktiebolag varit registrerat. Idag är Maria Gerova Läkarmottagning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Maria Gerova Läkarmottagning Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Hedåkersv. 3, 217 64, Malmö. Vi ni istället prata med Maria Gerova Läkarmottagning Aktiebolag så kan ni göra det på 040-232846.

Bolaget skall bedriva läkarmottagningsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Gerova Gomer, Maria som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot, Gomer, Georgi som är född 1963 och har titeln Suppleant, Ingemansson, Mats Göran Mikael som är född 1954 och har titeln Revisor, Horwath Sydrevisioner Malmö AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Maria Gerova Läkarmottagning Aktiebolag har 556283-7830 som sitt organisationsnummer.