Mats Adolfsson Revisionsbyrå Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Mats Adolfsson Revisionsbyrå Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Mats Adolfsson Revisionsbyrå Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Mats Adolfsson Revisionsbyrå Aktiebolag är momsregistrerat sedan1986-01-01 och har organisationsnummer 556282-3020.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 040-232500 alternativt besöka eller skicka post till Mats Adolfsson Revisionsbyrå Aktiebolag på följande adress Adelg. 5, 211 22, Malmö.

Mats Adolfsson Revisionsbyrå Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Mats Adolfsson Revisionsbyrå Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Dahlberg, Lena Birgitta som är född 1952 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva yrkesmässig revisionsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.