NilTrade Aktiebolag

Skåne län

Information

NilTrade Aktiebolag är en verksamhet som finns i Malmö. I NilTrade Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Anders Göran som är född 1943 och har titeln VD, Nilsson, Anders Göran som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Ulla Margareta som är född 1943 och har titeln Suppleant, Nilsson, Rolf Ingvar som är född 1954 och har titeln Revisor, Andersson, Anders Lennart som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Revisorerna Syd/R Nilsson Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med NilTrade Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå NilTrade Aktiebolag på telefon 040-210209.

Bolaget skall driva försäljning och konsultverksamhet mot mekanisk industri samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall också bedriva värdepappersrörelse och fastighetsförvatlning.

Idag är NilTrade Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

NilTrade Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

NilTrade Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och NilTrade Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för NilTrade Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

NilTrade Aktiebolag har 556282-0117 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.