Hippomed Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Hippomed Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hippomed Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Hippomed Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Hippomed Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-08-26. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hippomed Aktiebolag ska trivas.

Hippomed Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva läkarpraktik, utbildning och konsultverksamhet inom medicin och uppfödning, utbildning och handel inom det hippologiska området, samt uthyrning av tält, s.k. festtält, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hippomed Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Hippomed Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Hippomed Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-467610.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Hippomed Aktiebolag är Weibull, Henrik Wilhelm Alexander som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Wikström, Ulla Margareta som är född 1961 och har titeln Suppleant, Kronblad, Jens Åke Ragnar som är född 1954 och har titeln Revisor, .

Hippomed Aktiebolag har 556281-8566 som sitt organisationsnummer.