Stig Larsson Matt- Färg- och Tapetköp Aktiebolag

Skåne län

Information

Stig Larsson Matt- Färg- och Tapetköp Aktiebolag är ett företag som finns i Malmö. I Stig Larsson Matt- Färg- och Tapetköp Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Stig Ingvar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjölin, Gudrun Ingegerd som är född 1946 och har titeln Suppleant, Olsson, Maj Ing-Britt som är född 1947 och har titeln Revisor, KLN Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Stig Larsson Matt- Färg- och Tapetköp Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Stig Larsson Matt- Färg- och Tapetköp Aktiebolag på telefon 046-252440.

Bolaget skall driva handel med golv- och väggmaterial samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Stig Larsson Matt- Färg- och Tapetköp Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Stig Larsson Matt- Färg- och Tapetköp Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Stig Larsson Matt- Färg- och Tapetköp Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Stig Larsson Matt- Färg- och Tapetköp Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stig Larsson Matt- Färg- och Tapetköp Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Stig Larsson Matt- Färg- och Tapetköp Aktiebolag har 556281-2619 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.