Persson Office Coffee AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning och uthyrning av kaffebryggare och dryckesautomater samt försäljning av kaffe, drycker och tillbehör, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Persson Office Coffee AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Persson Office Coffee AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1986-07-11 så skapades Persson Office Coffee AB och bolaget är har F-skattsedel Persson Office Coffee AB har haft det sedan 1994-01-01.

Persson Office Coffee AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556280-6942 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Persson Office Coffee AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Persson Office Coffee AB så går det att nå dem via telefon på 040-164050 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Persson, Eva Kristina -Persson, Jan Åke

Följande personer är på något sätt aktiva inom Persson Office Coffee AB är Persson, Jan Åke som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Eva Kristina som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Norlander, Maria Johanna som är född 1979 och har titeln Suppleant, Erlinder, Hans Georg Bo som är född 1950 och har titeln Revisor, Ehrlinders Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .