Aktiebolaget Rasmusson Medical Service

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Aktiebolaget Rasmusson Medical Service. Det finns flera företag som liknar Aktiebolaget Rasmusson Medical Service i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Aktiebolaget Rasmusson Medical Service är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2008-04-24 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1986-06-16 så har Aktiebolaget Rasmusson Medical Service varit registrerat. Idag är Aktiebolaget Rasmusson Medical Service Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Rasmusson Medical Service så kan man gör det genom att posta ett brev till Davidshallsg. 28, 211 45, Malmö. Vi ni istället prata med Aktiebolaget Rasmusson Medical Service så kan ni göra det på 040-918490.

Bolaget skall bedriva läkarmottagning samt konsultationer och utbildning inom området mental träning och personalhälsovård, bedriva författarskap och försäljning av läromedel samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Rasmusson, Leif Arne Reinhold som är född 1950 och har titeln VD, Rasmusson, Leif Arne Reinhold som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Rasmusson, Stina Alma Andrea B som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Erlandsson, Bo Ingemar som är född 1957 och har titeln Suppleant, Sjöstrand, Richard som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Rasmusson, Leif Arne Reinhold .

Aktiebolaget Rasmusson Medical Service har 556279-8164 som sitt organisationsnummer.