M C WIEHE Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och M C WIEHE Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och M C WIEHE Aktiebolag är ett av dem. Statusen för M C WIEHE Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

M C WIEHE Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-06-16. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som M C WIEHE Aktiebolag ska trivas.

M C WIEHE Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva text- och musikframställning och musikförlagsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att M C WIEHE Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är M C WIEHE Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med M C WIEHE Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-79903.

Firman tecknas var för sig av -Hjorth, Lars Åke Anders -Wiehe, Mikael Christian.

De som är på något sätt har med M C WIEHE Aktiebolag är Wiehe, Mikael Christian som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjorth, Lars Åke Anders som är född 1943 och har titeln Suppleant, Jönsson, Thommy Arnold som är född 1947 och har titeln Revisor, Företagsredovisning AB som är född och har titeln Revisor, .

M C WIEHE Aktiebolag har 556279-8081 som sitt organisationsnummer.