Wagfors Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel med livsmedel och förpackningar till dagligvaruhandeln samt handel elektronik ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Wagfors Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Wagfors Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1986-06-16 så skapades Wagfors Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Wagfors Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Wagfors Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1986-01-01

556279-6929 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Wagfors Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Wagfors Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 042-94050 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ekberg, Kjell-Åke -Ekberg, Marianne Gunvor

Följande personer är på något sätt aktiva inom Wagfors Aktiebolag är Ekberg, Kjell-Åke som är född 1940 och har titeln VD, Ekberg, Kjell-Åke som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekberg, Marianne Gunvor som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Alm, Ingvar Krister som är född 1944 och har titeln Suppleant, Persson, Frank Sten Göran som är född 1946 och har titeln Revisor, Tre Revisorer HB som är född och har titeln Revisor.