Datakonsulten itsit i Ljungby Aktiebolag

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Datakonsulten itsit i Ljungby Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Datakonsulten itsit i Ljungby Aktiebolag i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Datakonsulten itsit i Ljungby Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1986-06-02 så har Datakonsulten itsit i Ljungby Aktiebolag varit registrerat och sedan 1990-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Datakonsulten itsit i Ljungby Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Datakonsulten itsit i Ljungby Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Kungsg. 3 A, 341 30, Ljungby. Vi ni istället prata med Datakonsulten itsit i Ljungby Aktiebolag så kan ni göra det på 0372-362000.

Bolaget ska bedriva produktion av och konsultation på hur man använder informationsteknologi och media på ett korrekt sätt, försäljning och installation av informationsteknologisk utrustning, samt konsultation inom nationell och internationell miljö- och energiteknik samt specialutrustningar, bedriva tidningsproduktion och utgivning av tidskrifter och böcker, bedriva Internetbaserade media och servicetjänster, samt bedriva Internetbaserad försäljning inom bolagets verksamhetsområde.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Håkansson, Per Freddy Sören som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Svensson, Björn Sixten som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Iréne Catrin som är född 1968 och har titeln Suppleant, Jonasson, Claes Magnus som är född 1966 och har titeln Revisor, Akridi AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Håkansson, Per Freddy Sören .

Datakonsulten itsit i Ljungby Aktiebolag har 556275-4795 som sitt organisationsnummer.