Kaiketsu Sverige AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Kaiketsu Sverige AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Kaiketsu Sverige AB är ett av dem. Statusen för Kaiketsu Sverige AB är att Bolaget är aktivt.

Kaiketsu Sverige AB är ett Aktiebolag och skapades 1986-04-08. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kaiketsu Sverige AB ska trivas.

Kaiketsu Sverige AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsult-, konstnärs- och författar- verksamhet inom områdena organisation-, personal- och marknads- utveckling samt förvalta värdepapper, lös och fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kaiketsu Sverige AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Kaiketsu Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Kaiketsu Sverige AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-126051.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bäckman, Lars Eric David -Bäckman, Thomas Lars-Bertil.

De som är på något sätt har med Kaiketsu Sverige AB är Bäckman, Thomas Lars-Bertil som är född 1944 och har titeln VD, Bäckman, Thomas Lars-Bertil som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäckman, Lars Eric David som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Bäckman, Anna Linda Elisabeth som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäckman, Kerstin Margareta som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Ström, Torbjörn Albert som är född 1952 och har titeln Revisor.

Kaiketsu Sverige AB har 556275-2146 som sitt organisationsnummer.