Knitab, K. Nilssons Industriteknik Aktiebolag

Skåne län

Information

556274-7880 är organisationsnummer för verksamheten Knitab, K. Nilssons Industriteknik Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Knitab, K. Nilssons Industriteknik Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Knitab, K. Nilssons Industriteknik Aktiebolag finns i.

Knitab, K. Nilssons Industriteknik Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-04-08 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Knitab, K. Nilssons Industriteknik Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Knitab, K. Nilssons Industriteknik Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Knitab, K. Nilssons Industriteknik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Knitab, K. Nilssons Industriteknik Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-494868 eller genom brev på följande adress:
Ellstorpsg. 1 B, 212 17, Malmö

Bolaget skall utföra blästrings- och målningsarbeten, bedriva handel med groddjur samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Knitab, K. Nilssons Industriteknik Aktiebolag och det är Palm, Bo Harry som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Palm, Sanna Louise som är född 1988 och har titeln Suppleant, Månsson, Leif Bruno som är född 1946 och har titeln Revisor, Företagsredovisning i Ystad AB som är född och har titeln Revisor,