Gert Hallbergs Elektriska Aktiebolag

Skåne län

Information

556274-5892 är organisationsnummer för bolaget Gert Hallbergs Elektriska Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gert Hallbergs Elektriska Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Gert Hallbergs Elektriska Aktiebolag finns i.

Gert Hallbergs Elektriska Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-03-26 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gert Hallbergs Elektriska Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Gert Hallbergs Elektriska Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Gert Hallbergs Elektriska Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Vill ni komma i kontakt med Gert Hallbergs Elektriska Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Vallmov. 14, 218 73, Tygelsjö

Bolaget skall utföra elektriska installationer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Gert Hallbergs Elektriska Aktiebolag och det är Hallberg, Gert Inge Börje som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallberg, Lena Ann-Margret som är född 1949 och har titeln Suppleant,