Rederiaktiebolaget Passad

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva rederi och shippingagenturer, byggnation, installation och konsultation i samband härmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Rederiaktiebolaget Passad vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Rederiaktiebolaget Passad ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1986-04-08 så skapades Rederiaktiebolaget Passad och bolaget är har F-skattsedel Rederiaktiebolaget Passad har haft det sedan 1994-01-01.

Rederiaktiebolaget Passad är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556274-3210 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Rederiaktiebolaget Passad Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Rederiaktiebolaget Passad så går det att nå dem via telefon på 070-6480758 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Nilsson, Leif Hugo Christer

Följande personer är på något sätt aktiva inom Rederiaktiebolaget Passad är Nilsson, Leif Hugo Christer som är född 1947 och har titeln VD, Nilsson, Leif Hugo Christer som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Johan Christer som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlgren, Anna Mikaela som är född 1955 och har titeln Suppleant, Persson, Jan Christer som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Andersson & Co i Karlshamn AB som är född och har titeln Revisor.