Bröstkliniken Dr. Sandén AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Bröstkliniken Dr. Sandén AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Bröstkliniken Dr. Sandén AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Bröstkliniken Dr. Sandén AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556270-9120.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Bröstkliniken Dr. Sandén AB på följande adress Erikslustv. 15, 217 73, Malmö.

Bröstkliniken Dr. Sandén AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Bröstkliniken Dr. Sandén AB så sitter följande personer i styrelsen: , Sandén, Bengt Göran som är född 1947 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva allmän läkarpraktik, undervisa inom sjukvård, idka operationsverksamhet med specialitet plastkirurgi idka forskning inom sjukvård, försälja sjukvårdsartiklar äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.