Dog Security Sweden Aktiebolag

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Dog Security Sweden Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Dog Security Sweden Aktiebolag i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Dog Security Sweden Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1986-01-27 så har Dog Security Sweden Aktiebolag varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Dog Security Sweden Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Dog Security Sweden Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Svarvareg. 3, 233 51, Svedala. Vi ni istället prata med Dog Security Sweden Aktiebolag så kan ni göra det på 040-187418.

Bolaget skall bedriva försäljning, utbildning och konsult- verksamhet inom tjänstehundsektorn, samt uppföda, utbilda, uthyra och försälja tjänstehundar bedriva import, tillverkning, fabrikation och grossist- och detaljistförsäljning av hund- artiklar samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Strand, Gert Ingemar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Strand, Rikard Anders Ingemar som är född 1977 och har titeln Suppleant, Wahlberg, Mats Jörgen som är född 1957 och har titeln Revisor, Mats Wahlberg & Co Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Dog Security Sweden Aktiebolag har 556270-8817 som sitt organisationsnummer.