Duo Kunddialog i Malmö Aktiebolag

Skåne län

Information

Duo Kunddialog i Malmö Aktiebolag är ett företag som finns i Malmö. I Duo Kunddialog i Malmö Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Liikane, Jan Olav som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Liikane, Gunnel Anita som är född 1950 och har titeln Suppleant, Lönnegren, Björn-Peter Anders som är född 1954 och har titeln Revisor, Andersson, Karl Olof som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Lönnegren Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Duo Kunddialog i Malmö Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Duo Kunddialog i Malmö Aktiebolag på telefon 040-124833.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom direct marketing och reklambyråverksamhet.

Idag är Duo Kunddialog i Malmö Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Duo Kunddialog i Malmö Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Duo Kunddialog i Malmö Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Duo Kunddialog i Malmö Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Duo Kunddialog i Malmö Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Duo Kunddialog i Malmö Aktiebolag har 556270-6050 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.