Classy AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Classy AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Classy AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Classy AB är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 556269-3084.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 040-124469 alternativt besöka eller skicka post till Classy AB på följande adress Österg. 2, 211 25, Malmö.

Classy AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Classy AB så sitter följande personer i styrelsen: , Gellberg, Kaj Markus som är född 1954 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av kläder, samt konsulttjänster inom kommunikation som operatörs- och hårdvarulösningar inom fast och mobil telefoni samt datatjänster, samt även lösningar inom beröringsfria och smarta kort för betaltjänster samt därmed förenlig verksamhet.