Dorsograf Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva forskning, utveckling och marknadsföring av instrument för diagnostik och behandling inom rörelseorganens sjukdomar, i syfte att främja rehabiliteringen av sjuka samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Dorsograf Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Dorsograf Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1985-12-12 så skapades Dorsograf Aktiebolag och företaget är har ej F-skattsedel.

556269-2128 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är Dorsograf Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Dorsograf Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-210090 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen eller enligt följande alternativ: Firman tecknas var för sig av -styrelsens ledamöter

Följande personer är på något sätt aktiva inom Dorsograf Aktiebolag är Thorell, Jan Ivan som är född 1934 och har titeln VD, Thorell, Jan Ivan som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundkvist, Christer Lennart som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, van Lienden, Peter som är född 1964 och har titeln Revisor, .