Scandinavian Conference & Travel Service Aktiebolag

Skåne län

Information

Scandinavian Conference & Travel Service Aktiebolag är en verksamhet som finns i Malmö. I Scandinavian Conference & Travel Service Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Löfberg Hallbäck, Veronica Margareta som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallbäck, Anders Stefan som är född 1945 och har titeln Suppleant, Gummesson, Mats Lage Ronny som är född 1962 och har titeln Revisor, RESAM KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Scandinavian Conference & Travel Service Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Scandinavian Conference & Travel Service Aktiebolag på telefon 040-100710.

Bolaget skall arrangera konferenser och idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Scandinavian Conference & Travel Service Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Scandinavian Conference & Travel Service Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Scandinavian Conference & Travel Service Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Scandinavian Conference & Travel Service Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Scandinavian Conference & Travel Service Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Hallbäck, Anders Stefan -Löfberg Hallbäck, Veronica Margareta

Scandinavian Conference & Travel Service Aktiebolag har 556269-1682 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.