Byggråd från Malmö Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva export, import, marknadsföring samt försäljning av varor såsom handel med lättare trivsel- och trädgårdsartiklar typ fågelholkar och utfodringsanordningar för fåglar, tillbehör och verktyg för bruk i hem och trädgård och inredningsdetaljer samt tjänster avseende konsultinsatser för att främja ökad trivsel i bostaden och dess omedelbara närhet, inredningsarkitektur-, bygg- och konstruktionstjänster.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Byggråd från Malmö Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Byggråd från Malmö Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1985-10-31 så skapades Byggråd från Malmö Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Byggråd från Malmö Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Byggråd från Malmö Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556264-3741 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Byggråd från Malmö Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Byggråd från Malmö Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-469200 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Byggråd från Malmö Aktiebolag är Eriksson, Sven Göran som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Britt Anita som är född 1943 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Christensson, Kent Thomas Walter som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .