Enighet Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av sportartiklar, restaurang- samt informationsverksmahet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Enighet Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Enighet Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1985-08-06 så skapades Enighet Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Enighet Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Enighet Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-05-19

556263-7545 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Enighet Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Enighet Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-192260 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Enighet Aktiebolag är Grönvall, Carsten Freddi som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Szkaliczki, Csaba Gergely som är född 1941 och har titeln Suppleant, Månsson, Leif Bruno som är född 1946 och har titeln Revisor, Företagsredovisning i Ystad AB som är född och har titeln Revisor, .