Clawall Aktiebolag

Skåne län

Information

Clawall Aktiebolag är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Clawall Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Clawall Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Clawall Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1985-07-03. Men sedan 1992-01-01 så har Clawall Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Fersens v. 7, 211 42, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Clawall Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-78370.

Malmö arbetar för att företag som Clawall Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Clawall Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall driva handel med samt äga och förvalta svenska och utländska värdepapper, driva handel med samt äga och förvalta fast egendom i Sverige och utomlands, bedriva rådgivning och förmedling av finansiella tjänster, bedriva kort- och långtidsuthyrning av samt handel med datorer, kontorsmaskiner, kontors- och hotellinredningar, fordon och båtar, utföra ledningsuppdrag i företag i form av styrelseuppdrag eller operativ ledningsfunktion samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Clawall Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Clawall Aktiebolag och det är följande personer, Singman, Bo Gösta som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Singman Nyblom, Jenny Elisabeth som är född 1974 och har titeln Suppleant, Gullmarstrand, Clas Jörgen som är född 1950 och har titeln Revisor, Berglund, Conny Karl Gustaf som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Clawall Aktiebolag är 556262-8130.