NN-Forma Aktiebolag

Skåne län

Information

556261-6804 är organisationsnummer för företaget NN-Forma Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som NN-Forma Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som NN-Forma Aktiebolag finns i.

NN-Forma Aktiebolag har varit registrerat sedan 1985-06-28 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för NN-Forma Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

NN-Forma Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för NN-Forma Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med NN-Forma Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0451-83800 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva partihandel med textilier samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med NN-Forma Aktiebolag och det är Wennerberg, Bo Emanuel som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Wennerberg, Inger Doris som är född 1943 och har titeln Suppleant, Antonsson, Ulf Gunnar som är född 1951 och har titeln Revisor, Ramlösa Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,