Allsvensk Reparationsservice Aktiebolag

Skåne län

Information

Allsvensk Reparationsservice Aktiebolag är ett företag som finns i Malmö. I Allsvensk Reparationsservice Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Söderberg, Karl Ronny Bjerne som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderberg, Mona Anette som är född 1959 och har titeln Suppleant, Persson, Staffan som är född 1952 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Allsvensk Reparationsservice Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Allsvensk Reparationsservice Aktiebolag på telefon 040-548019.

Bolaget skall bedriva reparation och underhåll av byggnader samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Allsvensk Reparationsservice Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Allsvensk Reparationsservice Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Allsvensk Reparationsservice Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Allsvensk Reparationsservice Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1985-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Allsvensk Reparationsservice Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Allsvensk Reparationsservice Aktiebolag har 556261-1862 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.