SCHMITZ Cargobull Sverige Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva verksamhet inom området marknadsföring, försäljning, och distribution av transportutrustning, handel med begagnad transportutrustning, service och reparationsverksamhet avseende transportutrustning ävensom-utan att bedriva bankrörelse-licenciering och finansieringsverksamhet relaterade till köp och försäljning av transportutrustning ävensom därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för SCHMITZ Cargobull Sverige Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är SCHMITZ Cargobull Sverige Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1985-05-10 så skapades SCHMITZ Cargobull Sverige Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel SCHMITZ Cargobull Sverige Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

SCHMITZ Cargobull Sverige Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-03-13

556260-3828 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är SCHMITZ Cargobull Sverige Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med SCHMITZ Cargobull Sverige Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 042-294960 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Aaskov, Kim Mose -Schümer, Ulrich

Följande personer är på något sätt aktiva inom SCHMITZ Cargobull Sverige Aktiebolag är Aaskov, Kim Mose som är född och har titeln Extern VD,Bosatt utomlands inom EES, Schümer, Ulrich som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Schöpker, Ulrich som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Svensson, Per-Ivar Willy som är född 1955 och har titeln Delgivningsbar person, Ahlgren, Johan Tomas som är född 1953 och har titeln Revisor, Nordin, Eva Ann-Charlotte som är född 1965 och har titeln RevisorssuppleantSET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .