Fotograf Torbjörn Andersson Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall driva förlags- och fotoverksamhet jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fotograf Torbjörn Andersson Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Fotograf Torbjörn Andersson Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1985-06-04 så skapades Fotograf Torbjörn Andersson Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Fotograf Torbjörn Andersson Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Fotograf Torbjörn Andersson Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556259-4175 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Fotograf Torbjörn Andersson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Fotograf Torbjörn Andersson Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-923131 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fotograf Torbjörn Andersson Aktiebolag är Andersson, Karl Torbjörn som är född 1942 och har titeln VD, Andersson, Karl Torbjörn som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Palmqvist Andersson, Karin Margareta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Bergquist, Ted Carl Michael som är född 1967 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .