Andante Aktiebolag

Skåne län

Information

Andante Aktiebolag är ett bolag som finns i Malmö. I Andante Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Mats Göran som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Egon Herbert som är född 1924 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Sassler, Tord Erik som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Andante Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Andante Aktiebolag på telefon 040-6712110.

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara försäljning och uthyrning av datorer och kringutrustning samt utbildning och konsultverksamhet inom databranschen samt förvaltning av värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Andante Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Andante Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Andante Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Andante Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Andante Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Andante Aktiebolag har 556259-2468 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.