Vedkraft Holding i Malmö AB

Skåne län

Information

Vedkraft Holding i Malmö AB är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Vedkraft Holding i Malmö AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Vedkraft Holding i Malmö AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Vedkraft Holding i Malmö AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1985-04-15. Men sedan 1993-01-01 så har Vedkraft Holding i Malmö AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Arlövsv. 16 F, 211 24, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Vedkraft Holding i Malmö AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-293950.

Malmö arbetar för att bolag som Vedkraft Holding i Malmö AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Vedkraft Holding i Malmö AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper och annan jämställd verksamhet, bedriva förvaltning av fastigheter samt att indirekt via dotterbolag, bedriva handel och import av vedeldadade produkter, såsom kaminer, öppna spisar, kakelugnar med tillbehör, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Vedkraft Holding i Malmö AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Vedkraft Holding i Malmö AB och det är följande personer, Lüning, Carl Lars Olof som är född 1957 och har titeln VD, Lüning, Carl Lars Olof som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Lüning, Marianne Elisabeth som är född 1965 och har titeln Suppleant, Andersson, Karl Olof som är född 1958 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Vedkraft Holding i Malmö AB är 556259-0058.