Almco Shipping Aktiebolag

Skåne län

Information

556256-6801 är organisationsnummer för verksamheten Almco Shipping Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Almco Shipping Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Almco Shipping Aktiebolag finns i.

Almco Shipping Aktiebolag har varit registrerat sedan 1985-03-07 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Almco Shipping Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Almco Shipping Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Almco Shipping Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Alm, Olle Gösta Firman tecknas i förening av -Alm, Kirsten -Benell, Bo Ture David

Vill ni komma i kontakt med Almco Shipping Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-6612150 eller genom brev på följande adress:
L. Nyg. 11, 211 38, Malmö

Bolaget skall bedriva skeppsmäkleri, spedition, befraktning och handelsrörelse avseende köp och försäljning av fartyg och lastmateriel ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Almco Shipping Aktiebolag och det är Alm, Olle Gösta som är född 1943 och har titeln VD, Alm, Olle Gösta som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Benell, Bo Ture David som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Alm, Kirsten som är född 1948 och har titeln Suppleant, Thuresson, Tomas Johan som är född 1964 och har titeln Revisor, Kjellander, Per Richard som är född 1975 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor,