Jourgruppen Aktiebolag

Skåne län

Information

556253-5863 är organisationsnummer för företaget Jourgruppen Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jourgruppen Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Jourgruppen Aktiebolag finns i.

Jourgruppen Aktiebolag har varit registrerat sedan 1985-01-04 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-01-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jourgruppen Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-01-13.

Jourgruppen Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Jourgruppen Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Jourgruppen Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-288800 eller genom brev på följande adress:
Borrg. 9, 211 24, Malmö

Bolaget skall upprätthålla jourverksamhet avseende byggnader och fast egendom, omhändertagna restvärden i samband med brand- och vattenskador, åtgärda mindre skador under jourtiden och därmed idka förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jourgruppen Aktiebolag och det är Magnusson, Ulf Otto Mikael som är född 1958 och har titeln VD, Magnusson, Ulf Otto Mikael som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Alm, Lars Bertil Roland som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Magnusson, Dan Börje som är född 1961 och har titeln Suppleant, Jansson, Karl Rune Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor