Malmö Släpvagnscenter AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Malmö Släpvagnscenter AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Malmö Släpvagnscenter AB är ett av dem. Statusen för Malmö Släpvagnscenter AB är att Bolaget är aktivt.

Malmö Släpvagnscenter AB är ett Aktiebolag och skapades 1984-12-17. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Malmö Släpvagnscenter AB ska trivas.

Malmö Släpvagnscenter AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva uthyrning, försäljning och reparationer av släpvagnar, uthyrning, försäljning och reparationer av trädgårdsmaskiner samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Malmö Släpvagnscenter AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1985-01-01.

Idag är Malmö Släpvagnscenter AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Malmö Släpvagnscenter AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-156822.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Malmö Släpvagnscenter AB är Hägneryd, Karl-Erik Mikael som är född 1987 och har titeln Ordinarie ledamot, Hägneryd, Gullan Inger Maj-Britt som är född 1931 och har titeln Suppleant, Ström, Torbjörn Albert som är född 1952 och har titeln Revisor, .

Malmö Släpvagnscenter AB har 556251-7473 som sitt organisationsnummer.