Fracon Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva export och försäljning av industri- förnödenheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fracon Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Fracon Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1984-11-13 så skapades Fracon Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Fracon Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Fracon Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1985-01-01

556251-2631 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är Fracon Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Fracon Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-183900 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fracon Aktiebolag är Fransson, Bengt Hans-Erik som är född 1946 och har titeln VD, Fransson, Bengt Hans-Erik som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Sebastian Eric Alexander som är född 1986 och har titeln Suppleant, Kullberg, Erik Torsten som är född 1951 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB som är född och har titeln Revisor, .