Bårebo Nordic AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Bårebo Nordic AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Bårebo Nordic AB är ett av dem. Statusen för Bårebo Nordic AB är att Bolaget är aktivt.

Bårebo Nordic AB är ett Aktiebolag och skapades 1984-10-30. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bårebo Nordic AB ska trivas.

Bårebo Nordic AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-12-18. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel inom järn-, metall- och plastvarubranscherna samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bårebo Nordic AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2009-01-03.

Idag är Bårebo Nordic AB Publikt bolag och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Bårebo Nordic AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-386008.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Bårebo Nordic AB är Karlström, Pär Håkan som är född 1961 och har titeln VD, Karlström, Pär Håkan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundberg, Nils Mårten som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Linné, Åsa Birgitta som är född 1966 och har titeln Suppleant, Danckler, Birgitta Maria som är född 1966 och har titeln Revisor, Eriksson, Göran Mikael som är född 1955 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Bårebo Nordic AB har 556251-0999 som sitt organisationsnummer.