Scandinavian News Aktiebolag

Skåne län

Information

Scandinavian News Aktiebolag är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Scandinavian News Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Scandinavian News Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Scandinavian News Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1984-11-26. Men sedan 1985-01-01 så har Scandinavian News Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till N. Vallg. 102, 211 22, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Scandinavian News Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-104875.

Malmö arbetar för att företag som Scandinavian News Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Scandinavian News Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall driva försäljning av annonser i specialtidningar och därmed förenlig verksamhet, utställningsverksamhet samt åtaga sig försäljningsuppdrag och service åt företag på utländska marknader samt förvaltning av värdepapper.

Firmatecknare för Scandinavian News Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Mårtensson, Ulf Evert Barslund.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Scandinavian News Aktiebolag och det är följande personer, Mårtensson, Ulf Evert Barslund som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Andersén, Poul Charles som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Jan Melker som är född 1952 och har titeln Suppleant, Lundgren Permsjö, Josefin som är född 1976 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Scandinavian News Aktiebolag är 556250-9736.