Trixy Present AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Trixy Present AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Trixy Present AB är ett av dem. Statusen för Trixy Present AB är att Bolaget är aktivt.

Trixy Present AB är ett Aktiebolag och skapades 1984-10-19. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Trixy Present AB ska trivas.

Trixy Present AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva import och försäljning av present- och hushållsartiklar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Trixy Present AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1985-01-01.

Idag är Trixy Present AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Trixy Present AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-599999.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Trixy Present AB är Lundgren, Per-Håkan Birger som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Malm Lundgren, Kerstin Elisabeth som är född 1950 och har titeln Suppleant, Andersson, Karl Olof som är född 1958 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Trixy Present AB har 556250-8902 som sitt organisationsnummer.