Ledning & Affärsutveckling i Sverige Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Ledning & Affärsutveckling i Sverige Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Ledning & Affärsutveckling i Sverige Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Ledning & Affärsutveckling i Sverige Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556250-6096.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0431-364975 alternativt besöka eller skicka post till Ledning & Affärsutveckling i Sverige Aktiebolag på följande adress Lagmansv. 4, 260 93, Torekov.

Ledning & Affärsutveckling i Sverige Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Ledning & Affärsutveckling i Sverige Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Svenby, Bengt Martin som är född 1967 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall marknadsföra företagsanalyser och marknadsundersökningar, bedriva konsulterande verksamhet och utbildning i anknytning till detta samt förvalta fastigheter, värdepapper och konst ävensom idka därmed förenlig verksamhet.