Mark & Trädgårdsanläggare Sjunnesson AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Mark & Trädgårdsanläggare Sjunnesson AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Mark & Trädgårdsanläggare Sjunnesson AB är ett av dem. Statusen för Mark & Trädgårdsanläggare Sjunnesson AB är att Bolaget är aktivt.

Mark & Trädgårdsanläggare Sjunnesson AB är ett Aktiebolag och skapades 1984-08-14. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Mark & Trädgårdsanläggare Sjunnesson AB ska trivas.

Mark & Trädgårdsanläggare Sjunnesson AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva handel med värdepapper, konsultverksamhet i ekonomiska frågor, redovisning och rådgivning samt bedriva verksamhet med anläggning och och skötsel av trädgårdar och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mark & Trädgårdsanläggare Sjunnesson AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är Mark & Trädgårdsanläggare Sjunnesson AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Mark & Trädgårdsanläggare Sjunnesson AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-462370.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna -suppleanten -Hertzman, Britt Mariann Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Mark & Trädgårdsanläggare Sjunnesson AB är Hertzman, Britt Mariann som är född 1958 och har titeln Extern firmatecknare, Sjunnesson, Kim Peter som är född 1966 och har titeln VD, Sjunnesson, Kim Peter som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedlin, Klas Peter som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Bruzelius, Karl Andreas som är född 1979 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorHagberg, Nils David Alexander som är född 1958 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Mark & Trädgårdsanläggare Sjunnesson AB har 556248-0243 som sitt organisationsnummer.