Paddy's, SP Restauranger Aktiebolag

Skåne län

Information

Paddy's, SP Restauranger Aktiebolag är ett bolag som finns i Malmö. I Paddy's, SP Restauranger Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Milic, Nikola som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöbeck, Eva Kerstin Sesse som är född 1968 och har titeln Suppleant, Lexholm, Patrik Levon som är född 1948 och har titeln Revisor, Patrik Lexholm Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Paddy's, SP Restauranger Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Paddy's, SP Restauranger Aktiebolag på telefon 040-78600.

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Paddy's, SP Restauranger Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Paddy's, SP Restauranger Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Paddy's, SP Restauranger Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Paddy's, SP Restauranger Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Paddy's, SP Restauranger Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Paddy's, SP Restauranger Aktiebolag har 556245-2853 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.