Profo i Malmö Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av presentartiklar, presentreklam och textilier, förvaltning av värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Profo i Malmö Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Profo i Malmö Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1984-05-18 så skapades Profo i Malmö Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Profo i Malmö Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Profo i Malmö Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1984-01-01

556245-1426 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Profo i Malmö Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Profo i Malmö Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-78980 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Profo i Malmö Aktiebolag är Åkesson, Eva Marie som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson Eneberg, Åsa Cecilia som är född 1964 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .